2012 m. birželio 15 d., penktadienis

i'm back!

Po tikrai ilgo tarpo, aš ir VĖL stengiuosi rašyti į blogą! Tiesiog ir vėl užsimaniau išreikšti savo mintis čia, pasipasakoti bei tiesiog rašyti į patį blogą. Tikiuosi, kad šį kartą man nepritrūks idėjų ir rašysiu čia dažniau, nei prieš tai! Taigi, vasara jau įpusėjo ir jau spėjau šį bei tą nuveikti.

PIRMOJI VASAROS DIENA
Pirmąją vasaros dieną paminėjau švęsdama pusbrolio gimtadienį, su gera draugų kompanija, daug juoko, nuotykių, kuriuos prisiminsiu dar ir ilgai! Nors ir buvo blogas oras - lijo, buvo gan šalta, bet vistiek buvo labai smagu.





















PASIRODYMAS MIESTO DAINŲ ŠVENTĖJE
Antrąją vasaros dieną, su šokių kolektyvu, dalyvavome miesto dainų šventėje! Keli sujungti šokių kolektyvai šoko vieną šokį (flasmob'ą) sujungtą, iš keturių šokių - ale aerobikos, šiuolaikinio šokio, valso bei tvisto. Buvo smagu ir per video viskas atrodė tikrai gražiai!

PASKUTINĖ DIENA MOKYKLOJE
PAGALIAU atsiėmėm pažymių knygeles (baigiau tikrai neblogai)! Prieš tai, keletą dienų ankščiau sugalvojome mokykloj žiūrėti filmą... Išsiprašėm informatikos mokytojos rakto nuo kabineto ir keliese ten nuėjom! Rinkomės filmus, važinėjom su kėdėm, pripaišėm ant lentos, rėkavom, tol, kol atėjo bibliotininkė ir mus aprėkė, kad trukdom susikaupti. Greitai susirinkę visus daiktus ėjom iš ten!

















NAKVOJIMAS SU PAULINA PAS MIGLĘ
Šiaip ne taip išprašiau mamos, kad nakvočiau pas Miglę, nes tikrai žinojau, kad ta diena bei naktis bus nereali! Visados su jomis kažką sumąstom, daug prisijuokiam ir išvis, juk su geriausiom draugėm praleistas laikas būna nuostabus:) Susitikom vakare, pabuvom su mano pusbroliu, Miglės pusbroliu bei dar keliais draugais lauke, tuomet nusipirkom visko ko reikėjo ir keliavom pas Miglę. Gaminom picą, kuri gavosi ŽIAURIAI SKANI, pas mus atėjo Miglės pusbrolis, visi smagiai leidom laiką, prisifotkinom su webcam'u. Kai Auris išėjo, mes dar ilgai nemiegojom, žiūrėjom filmą, gulinėjom ir tiesiog kalbėjom. Miegot nuėjom gal tik puse trijų! Ryte šiaip ne taip išsiropštėm iš lovų..






















PASIDARĖM ALE "FOTOSESIJĄ"
Su Igne pasidarėm šiokią tokią, galbūt nelabai vykusią, bet visgi fotosesiją. Vaikščiojom visur, po visokius laukus, susidilginom kojas, bet galų gale sugrįžom pas mane į namus...




































PADARĖM CINAMONO CHALLENGE
Su Kotryna sugalvojom padaryt cinamono iššūkį! Nors ir nebuvo taip baisu kaip aš įsivaizdavau, vistiek.. kažkaip nemalonu.

ATIDARĖM MAUDYMOSI SEZONĄ
Jau keletą dienų vis maudėmės ir deginomės! Jausmas tiesiog NUOSTABUS.























•••IR ATRODOM ŠITAIP!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą