2012 m. balandžio 15 d., sekmadienis

best memories - summer '11

ILGAS ĮRAŠAS, BET KAS NETINGIT - PASKAITYKIT. 

VASARA - trys mėnesiai laisvės, per kuriuos gali nuveikti BEGALES dalykų, kuriuos prisiminsi visą likusį gyvenimą. Miegoti kiek tik nori, nueiti miegoti naktį ar, kad ir ketvirtą ryto. Maudytis, degintis ir džiaugtis saule. Važinėtis dviračiu vakarais, dieną, rytais. Šypsotis ir džiaugtis net pačiais paprasčiausiais dalykais. Per lietų lakstyti be batų. Švęsti, linksmintis ir daryti viską, kas tik šauna į galvą - juk gyveni tik vieną kartą. Daug fotografuotis, fotografuoti, bei pačias linksmiausias gyvenimo akimirkas įamžinti vienu foto aparato mygtuko paspaudimu. Stebėti žvaigždes naktį. Iškylauti. Keliauti. Džiaugtis. GYVENTI.
2011-tųjų vasara buvo viena iš geriausių! Linksmai leidau laiką, buvau su draugais ir draugėmis, susipažinau su naujais žmonėmis, įsigijau naujų rūbų, pykausi, taikiausi, verkiau, juokiausi ir ko tik nedariau...

Turėjau šiek tiek "fotosesijų"


Mūsų šuo buvo atsivedus šuniukų. Pažiūrėkit kokie jie mielučiai!! <3


SMAGIAI LEIDAU LAUKĄ SU DRAUGĖMIS. Daug daug juokiamės, apvaikščiojome bene puse miesto, buvome "Ledų" šventėje ir tiesiog džiaugiamės gyvenimu!

Taip pat pamačiau nuostabių gamtos vaizdų :O


Bei dar daug visokių įvykių bei nuotykių patyrėm, kurie nėra įamžinti nuotraukose, bet jie visados išliks mūsų atmintyje bei širdyse! Ir tiesiog neįmanoma nupasakoti to jausmo, kaip mes tuomet jautėmės ir kaip tuomet viskas buvo <3 REIKIA TAI PAMATYTI.

ŠIEK TIEK DAINŲ, KURIOS KLAUSĖMĖS VASARĄ.








Tikiu, kad SUMMER `12 taip pat bus NUOSTABI, taip pat linksmai leisim laiką su draugais ir draugėmis, būsim įvairiuose renginiuose bei šventėse, išvaikščiosim visus Kėdainius ir ne tik, keliausim, juoksimės, verksim, daug daug maudysimės, sportuosim (sportuoju ir dabar, kad būčiau graži vasarą!), taip pat pasidarysim daug daug nuotraukų bei įvairių video, VAŽIUOSIU Į STOVYKLĄ, kurioje praleisiu dešimt nuostabių dienų, su savomis draugėmis, bei susipažinsiu su daug kitų žmonių. LAUKIU  VASAROS LABAI!!!!! 

3 komentarai:

  1. Labai gražios nuotraukos :)

    Jeigu įdomu užsuk pas mane http://niceandbeautifulworld.blogspot.com/
    Mano bloge esi nominuota :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražios nuotraukos.:)) Su kokiu fotoshopu jas redaguoji?:)

    AtsakytiPanaikinti