2012 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

movies time

 
Po ilgo laiko tarpo, sugalvojau parašyti apie mano MĖGSTAMUS ir Jums REKOMENDUOJAMUS FILMUS. Tikiuosi, kad perskaitę šį įrašą galbūt net susidomėsite ir pažiūrėsite kokį nors filmą!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7zwvycySQ1ras2x9o1_500.gif
LOL / L.O.L. 
Nors filmas kiek žinau ir yra kopija, nuo prancūziško ar kokio ten filmo, bet.. man patiko! Nemačius originalo, todėl negaliu šių filmų lyginti. Miley čia puikiai vaidina, o ir Douglas Booth nuostabiai atrodė visame filme! Filme nėra kažko labai jau ypatingo, tačiau jeigu nori praleisti vakarą su filmu, manau, kad nepasigailėsi pasirinkdamas šį!

---------------------------
 
TŪKSTANTIS ŽODŽIŲ / A THOUSAND WORDS
Eddie Murphey šiame filme privertė ir nusijuokti ir išspausti ašarą! Filmas mano manymu tikrai įdomus, ir verčiantis susimąstyti. Ant pačio galo negalėjau nesusilaikyt neverkus, tiesiog labai sugraudino :)

-------------------------
 
AMERIKIETIŠKAS PYRAGAS: KLASĖS SUSITIKIMAS / AMERICAN PIE: REUNION 
Viena iš geriausių komedijų - Amerikietiškas pyragas! Ši dalis buvo tikrai ne išimtis. Buvo daug vietų kurios privertė mane juoktis ir filmą buvo smagu žiūrėti. Tad visi Amerikietiško pyrago megėjai, kurie dar nematę šios dalies - būtinai pažiūrėkit!


-----------------------
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7ylticfqK1r1hm4ao1_500.gif
TAI REIŠKIA KARĄ / THIS MEANS WAR
Vienas iš geriausių matytų filmų! Jį žiūrėjome stovykloj, o aš dar kartą žiūrėjau namie ir man LABAI PATIKO. Filmas tikrai labai geras, priverčiantis juoktis, o jau pagrindiniai aktoriai... mmm <3 Verta žiūrėti!

----------------
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3coia4AZY1rshnewo2_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3coia4AZY1rshnewo4_250.gif
GATVĖS ŠOKIAI 2 / STREET DANCE 2
Filmas apie šokius ir bus įdomus tiems, kurie juos mėgsta. Gera choreografija, užvedanti muzika ir gražūs aktoriai! Tad jei esi mėgėjas filmų apie šokius - bus verta pažiūrėt.

-------------------
Pažiūrėjus naujų ir įdomių filmų, stengsiuos juos kartais aprašyti bloge :)

2 komentarai:

  1. neįsižeisk, bet prastas tavo skonis renkantis filmus. :D bent jau tokią nuomonę susidariau peržiūrėjus šitą sąrašą. Filmai beprasmiški, banalūs siužetai, nuspėjama istorija, nors nereikia tikėtis šedevro, kai pavyzdžiui toks kaip lol, imdb vertinime nesiekia net 3 :) bet čia mano nuomonė, tavo laisvė rinktis ir žiūrėti tai ką nori. ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na žinoma, kad neįsižeisiu! Juk kiekvieno skirtingo nuomonė, ir dėkui už tavąją :) juk čia ne visi mano matyti filmai.. tiesiog kartais norisi pasižiūrėti tokį, kuriame nereikia kažko labai daug galvoti, tiesiog lengvi filmai vakarui ar panašiai ;)

      Panaikinti