2012 m. liepos 4 d., trečiadienis

summer camp - 6 days

Išaušo ilgai lauktas birželio 25-tosios rytas ir visos susirinkusios pas Ievą kieme, įsėdome į mašiną ir išvažiavome! Buvo apie dešimta valanda ryto ir mes planavome nuvykti į stovyklos vietą apie vienuoliktą. Deja, gavosi taip, kad mes daug, LABAI daug klaidžiojom ir atvykom tik apie pusė pirmos...




Tuomet mums paskyrė tokį kambarį, koks jau buvo likęs ir visos su lagaminais patraukėm apžiūrėti jo, bei įsikurti. Persirengusios spėjom ir šiek tiek pasifotkinti! 






Į dieną vykdavo dvi treniruotės, taip pat rytais darydavome mankštą, o vakarais pasitūsindavome diskotekose!




Laisvu laiku arba būdavome savo namuke arba kažką veikdavom arba būdavom lauke!












Taip pat į stovyklą koncertuot buvo atvažiavę grupės "Tautinis brandas" ir "Kvinta".



Vieną vakarą mus buvo aplankiusi ir "mamytė" Karina Krysko su savo vaikeliu, o mūsų "broliuku" Majumi.



Mus aplankė ir iliuzionistas-mentalistas, kuris parodė daug įvairių triukų.


Visiems TIKRAI labai patiko putų šou-diskoteka ir manau daugelis ją norėtų pakartoti! Iš kart po jos, visi su rūbais lėkėme maudytis į prūdą. Buvo tikrai smagu.



O štai čia mes ir maudydavomės.



Toks vaizdas matėsi pro mūsų kambario langą!



Penktadienį vyko talentų šou, per kurį mes REPAVOM! Buvo tikrai smagu ir visi mums plojo, nors pačios mes labai bijojom... Šeštadienį buvo madų šou, visi turėjo kuo durniau, linksmiau arba gražiau apsirengti. Buvo linksma, bei buvo iš ko pasijuokti.






Turėjom tiesiog NUOSTABIUS vadovus, kurių dėka išmokome daug ko, bei žinoma patyrėme daug linksmų bei įsimintinų akimirkų!





Ir žinoma patyrėm dar daug visokių akimirkų bei nuotykių, kurių nepavyko įamžinti fotoaparate, tačiau jie visą laiką išliks mūsų širdyse! Stovykloje mus krikštijo, turėjom naujus tėvus - Saulių Skambiną ir Kariną Krysko. Susipažinom su daugybe naujų žmonių, su vadovais. Vakarais žiūrėdavom įvairius filmus, ėjom į naktinį žygį, vykdėm visokias užduotis, žaidėm žaidimus ir dar daug visko. Paskutinę naktį nemiegojom ir ėjom kitiems daryti "zapadlo". Mūsiškės panos tepliojo kitiems su pasta veidus, rankas ir kitas kūno dalis. Buvo labai smagu! Miegoti nuėjom gal tik ketvirtą nakties. Paskutiniąją dieną verkėm, ir net labai, nes buvo žiauriai gaila... Tos šešios dienos praėjo labai greitai. O juk susipažinus su kitais žmonėmis, daugiau su jais nebe susitiksi... dauguma juk iš skirtingų miestų. Tačiau nusprendėm, kad kitais metais mes ir vėl važiuosime į tą stovyklą ir patirsime dar daugiau nuotykių!!!














7 komentarai:

  1. Labai idomu , man patikoo <3 kiek mokejai uz stovykla jai nepaslaptis? : )

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebrangu visai, kokiam rajone čia jus buvot? namukas manau buvo jaukus ir aplinka : )

      Panaikinti
    2. Nemuno kilpų regioninis parkas, Naravų kaimas, Priejų raj. bet kitais metais galbūt net kitoj vietoj bus. tikrai, labai šaunu viskas buvo:)

      Panaikinti
  2. Kaip pavyyydžiu! Blm, tas visas stuff putose kaip zjbs atroooodo!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pamenu ir savo stovyklu laikus :)) Nuostabus prisiminimai... :)))
    O ir čia matau buvo labai smagu!

    AtsakytiPanaikinti