2012 m. kovo 10 d., šeštadienis

Stylish Blogger Awards

Šiandien grįžusi namo ir užsukusi į savo blogą, pastebėjau, kad Aistė mane nominavo Stylish Blogger Award'uose! Šis dalykas praskaidrino man dieną bei nuotaiką! P.S. Visus ir visas sveikinu su pavasariu, kuris bent jau pas mane, yra tikrai gan geras - saulytė šviečia, lengvas vėjelis ir taaaip į lauką norisi lėkti <3 Deja šiandien, ne toks geras oras kaip vakar :(
Pagal viską turėčiau nominuoti dar tris blogus, kurie mano manymu verti, kuriuos aš skaitau ir kurie man patinka. Taip pat, dar turiu parašyti SEPTYNIS faktus apie save.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLCjcb0vOe7eFG073R1JoajyzyUQaLefU52PEyTcPU8NUxOz8Io4O07TkfSTcRHh5WX15Z7mGyOdaTzQjmZ8G5zhzUkeYxSbPjrYskHbjmSWtypf4il2QkGODKJ3vgruRKAOviMjM-azC-/s640/DSC_0031.JPG
 AIRINGA (http://airixo.blogspot.com/) - už puikius video blog'us, dažnus postus, daug daug nuotraukų, savo minčių pasidalijimus bei už tavo stilių! Nenustok rašyti, nes visados pasijungiu tavo blogą, peržiūrėti ar nėra naujų įrašų, o jeigu yra su malonumu skubu jų skaityti :)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtPDJ_jpLWYALhZ1bnOi260Z8fezmjNbCyNgG_tI0JpVVRQxnED8b-VFnbSYCjgafZB3UWXgObDbmZcrGd9IbMs8uNIkfUQyeYzQCXPzSMXWFV1ccg3cXW5vdQhZ9tdTvcZnG6QIluDnY/s640/blogger-image-1393950284.jpg
GODA (http://pinkvictim.blogspot.com/) - už tavo įdomius įrašus, papasakojimus apie tavo dieną ir be galo gražias nuotraukas. Visados paskaitau tavo blogą, šaunuolė!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyQJvl4NleMvynmBsnx1cLPXIjFoiVCHflI9Aw_NkaKLggyCPGLWQzZhXMhOMhZ5YVr8Iv4aPuYVgbs4Bs7yRSljaTw2U8dAnSUblTDcGR8_WG5E0jArojR5Wi-mhcrj8Kc6g2nrg1wFLZ/s640/anigif.gif
 DAFNĖ (http://dafniokau.blogspot.com/) - už gražias nuotraukas, pasidalijimais savo mintimis, už naujų pirkinukų nuotraukas bei už įdomų rašymo stilių! Nenustok rašyti, nes manau, kad tau tai puikiai sekasi. TAIP IR TOLIAU.

7 FAKTAI APIE MANE


1. ŠOKIAI yra dalis mano gyvenimo ir be jų, tiesiog neįsivaizduoju savęs. Šoku visur - mokykloje, namie, vonioje ir net parduotuvėje. Tai tiesiog man padeda išreikšti save be žodžių bei žinoma praskaidrina nuotaiką!
2. Daug kalbu ir daug juokiuosi, o ypač per pamokas. Bet labai nervuoja, kai pvz. aš TIKRAI, tikrai tyliu ir mokytoja ar mokytojas pradeda burbuliuoti, kad būtent AŠ, trukdau vesti pamoką bei susikaupti bendraklasiams.
3. Gulėdama lovoje, dažnai įsivaizduoju įvairias vietas, ką pasakyčiau vienam ar kitam žmogui, kaip norėčiau, kad viskas įvyktu, daug svajoju bei viliuosi, kad kada nors tos svajonės tikrai išsipildys.
4. Daug daug valgau, visur ir visada ir šiaip esu nedaėdus moteriškė. Užaugus norėčiau būt maisto ragautoja<3 (just kiddin')
5. Turiu labai daug mėgstamų frazių, bet šita dabar LABAI prilipo 'Kam man gert? Aš ir blaiva šneku nesąmones'.
6. Kartais per daug viską imu į galvą, ne taip kažką suprantu ar tiesiog kvailai užsispiriu ir pykstuosi su draugais. Tačiau juk visi turime šiokių tokių minusų ir nesiruošiu keistis dėl kiekvieno žmogaus, kuriam nepatinka mano viena ar kita savybė.
7. Kadangi aš greitai (dažniausiai, kartais ir pati "laginu") rašau, nemėgstu ilgai laukti atsakymo per telefoną, skype ar facebook'ą...

Iš tikrųjų buvo gan sunku sugalvoti tuos septynis faktus, nors kažkada formspring'e esu parašius net 30 :O Taigi, gero jums savaitgalio, džiaukitės net ir pačiais mažiausiais dalykais ir neliūdėkit! O aš lekiu į generalinę šokių repeticiją.
P.S. Jeigu turit kokių klausimų, galit užduoti juos KOMENTARUOSE arba tiesiog Formspring'e http://www.formspring.me/monikkutt :)
http://www.loogix.com/img/res/1/3/3/1/3/0/13313011113139176.gif

2 komentarai:

  1. Labai gražus blogo dizainas! O dėl faktų tai daugelis tiktų ir man, ypač dėl svajonių ir kalbėjimo, bei juokimosi. O šiaip tikrai mielas blog'as, fainai išdėlioji mintis. :)

    AtsakytiPanaikinti