2011 m. lapkričio 26 d., šeštadienis

If you're a bird, I'm a bird

http://28.media.tumblr.com/tumblr_luryeaCg211qbt8b8o1_500.gif
Aš esu grynų gryniausia FILMŲ HOLICĖ! Turbūt galėčiau žiūrėti ir žiūrėti filmus, gulėčiau lovoj, valgyčiau ir žiūrėčiau (mm) Taigi, šį kartą pasidalinsiu filmų, kurie VERTI mano dėmesio, galbūt taip ir jus sudominsiu! TAIGI, PRADĖKIM.


http://26.media.tumblr.com/tumblr_lv8ogsPm3y1qfcs0no1_500.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lv46fmFtfj1qbbx6jo1_500.jpg

 CRAZY STUPID LOVE | KVAILA BEPROTIŠKA MEILĖ
 Šis filmas man tikrai labai patiko, o dar kai vaidina tokie super aktoriai, tai išvis! Po šio filmo dar labiau pamilau RYAN GOSLING, o EMMA STONE kai visad nuostabi. Šiaip, gan lengvai žiūrėjosi, tikrai buvo vietų kurios privertė nusijuokti ir žodžiu, kas nematė - patariu pažiūrėti.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lv7psy80lK1qi0t5fo1_500.gif
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lrr8jouiO61r2n2w1o1_500.gif
HACHIKO: A DOG'S STORY | HAČIKO: ŠUNS ISTORIJA
Filmas kuris tikrai palietė mano širdį ir TAIP neverkiau, dar per jokį filmą. Net per Titaniką. Tobulas filmas. Tobula istorija. O dar kai paremta tikrais faktais.. tiesiog negaliu apsakyti KAIP PATIKO ŠIS FILMAS. Sukėlė labai daug emocijų, sėdėjau su skaudančia galva ir praverktom, turbūt visom ašarom. Taigi, kas nematė, BŪTINAI pažiūrėkit. 


http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrqaj7xLYX1r1mc57o1_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lsi24tDSLB1qzdvu8.gif
THE ROOMMATE | KAMBARIOKĖ
 Gan neblogas filmas, ir gan neblogai suėjo. Žiūrėjau ne viena, o su pusseserėm, tad  buvo ir juoko ne vietoj ir ne laiku.. Šiaip buvo įdomu pamatyt Leighton tokią ŽIAURIĄ, o ne bitch kaip per GG (Gossip Girl). Antra kartą manau žiūrėčiau, tad jei norit tokio šiek tiek įdomesnio, tai manau puikiai tiks.


http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmhrumiiTo1qbr8f4o1_500.gif
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lgrqloyTYe1qc4g8vo1_500.gif
IT'S KIND OF FUNNY STORY | GANA JUOKINGA ISTORIJA
Labai patiko šis filmas, puikūs aktoriai, o ir priverčia susimąstyti, kad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Patiko, žiūrėjau tiesą sakant ne vieną kartą, ir manau dar kartą pažiūrėsiu. Buvo tokių vietų, kurios tikrai labai prajuokino, tad siūlau ir jums šį filmą pamatyti!

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lqnjtbNnxZ1qgwbb9o1_500.gif 
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ljsb17wtFQ1qahnbyo1_500.gif 
BURLESQUE | BURLESKA
Tiesą sakant labai patiko šis filmas, puiki muzika, puikūs aktoriai, šokiai, o kai pati mėgstu šokti (ne burleską:DDD) tai dar labiau patiko! Patariu visiems pažiūrėti, kurie dar nematė, nemanau, kad nusivilsite, nes pati ne vieną kartą žiūrėjau.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv8rkrjQy91r2pptto1_500.gif
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lv6qleMeH91r4j993o1_500.gif
EASY A | LENGVABŪDĖ PIRMŪNĖ   
Dar vienas puikus filmas su EMMA STONE. I got a pockect, got a pocket full of sunshine! Ta daina rimtai įstringa į galvą :DDDD o jeigu kalbat apie patį filmą, tai man tikrai patiko, spaudžiu didelį LIKE. Geras filmas vakarui, siūlau pažiūrėti!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lv8ua2qPLl1qgknjao2_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lv8skoMKhQ1qfd3dg.gif
TITANIC | TITANIKAS
Dar vienas iš TOBULIAUSIŲ filmų, kuris privertė mane verkti. Viena iš nuostabiausių meilės istorijų, kurią galėčiau žiūrėti ir žiūrėti, ir turbūt kiekvieną kartą vistiek verkčiau. Manau beveik visi matę šį filmą, tačiau jeigu atsiras ir nemačiusių, nepagailėkit tų trijų valandų pažiūrėti filmo. Always and forever  <33333 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lv12ocnZHt1qjft55o1_500.gif
FRIENDS WITH BENEFITS | DRAUGIŠKAS SEKSAS
Patiko ši komedija, buvo daug vietų priverčiančių nusijuokti, tokia gan lengva ir paprasta, gerai žiūrėjosi. Manau puikiai tiks norintiems linksmai praleisti vakarą! O ir aktoriai beje labai gražūs ir kas be ko puikiai vaidina. :)

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lv85avZm4T1qka3tzo1_500.gif
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lv36hlJbUZ1qf8rgoo1_500.gif
BLACK SWAN | JUODOJI GULBĖ
Vienas iš įdomesnių filmų, ir mano manymu - išskirtinis. Tiesiog sunku apibūdinti šį filmą.. toks intriguojantis, prikaustantis, užburiantis. Manau, kad pažiūrėję tikrai nenusivilsit.

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lv96luQkeo1qff8hqo1_500.gif 


http://28.media.tumblr.com/tumblr_lv6th7ROlN1qikmd9o1_500.gif
THE LAST SONG | PASKUTINĖ DAINA
Ne tik dar viena graži meilės istorija, su daug įvairių kliūčių, bet ir filmas priverčiantis susimąstyti, pamokantis atleisti (bent jau mane). Nors ir nesu Miley Cyrus gerbėja, tačiau filme ji suvaidino puikiai, ir manau, kad kita aktorė nebūtų čia tikusi. Privertė šis filmas išspausti ašarų, tad siūlau ir jums jį.  
 Aišku, čia ne visi verti dėmesio filmai, tačiau visų ir nesurašyčiau į vieną įrašą.. Kada vėliau vėl rasit siūlomų filmų sąrašą! O dabar, tikiuosi, kad jums patiko, susigundėte bent vieną filmą pažiūrėti (jei nesat matę) ir laukiu jūsų komentarų bei nuomonių, mielieji.
-besiklausanti lietaus garso, kuris padeda jaustis geriau Monika

4 komentarai:

  1. Hačiko... Aš vien tą šunelį pamačius susigraudinu.. su broliu žiūrėjom, abu bliovėm, o aš šiaip nemėgstu filmų apie gyvūnus. Bet tas tokio nesveiko gerumo.;//

    AtsakytiPanaikinti
  2. O aš žiūriu jį per filmai.in, pažiūriu į šunį, pažiūriu į aprašymą ir pradedu verkt.. Mano manymu tai vienas iš tobulausių filmų!

    AtsakytiPanaikinti
  3. visus esu mačius aš irgi, ir visi man savaip įdomus :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. vėlesniuose įrašuose dar vieną tokį sąrašiuką padarysiu :)

    AtsakytiPanaikinti